КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Оголошення про збір ідей проєктів до Стратегічного плану розвитку Краснопільської об’єднаної громади (для Плану реалізації на період 2021 – 2023 років)

Дата: 03.06.2020 10:46
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

Краснопільська сільська рада при співпраці із громадськістю розробляє Стратегічний план розвитку Краснопільської об’єднаної громади на період 2021-2027 років.

    Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину цього документу.

   Ідеї проектів, поданих нашими активними громадянами буде розглянуто та проаналізовано робочою групою з розробки Стратегії.

За результатами цієї роботи на ІІІ засіданні робочої групи будуть визначені проєкти, які потраплять до Плану реалізації на період 2021 – 2023 років, а також джерела їх фінансування і період реалізації.

    Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Краснопільської громади, представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідеї проектів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Проектні ідеї обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1. Повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.

2. Термін реалізації проекту – не більше як 3 роки (2021 – 2023 роки).

3. Подібний проект ще не реалізовувався на відповідній території.

4. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.

5. Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається (Додаток 1).

6. Проектна ідея стосується однієї із операційних та Стратегічних цілей розвитку Краснопільської громади  (Додаток 2).

7. Проектна ідея має бути надіслана не пізніше 10 червня 2020 року,  до 16.00.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: krasnopilskasilrada@ukr.net з поміткою «Проекти». Якщо у Вас виникли питання із цього приводу, звертайтеся, будь ласка, до (діловод Краснопільської сільської ради Дейнека І.О.)  за тел. 0935129201

 

Додаток 1

Додаток 2

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора