КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Пам`яті ветерана

Дата: 12.09.2020 17:45
Кількість переглядів: 470

                                              Фото без опису

Голова, депутатський корпус та виконком Краснопільської сільської ради глибоко сумують з приводу важкої втрати – смерті ветерана Другої світової війни, інваліда І групи Петра Івановича ГАРМАТЮКА і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким. 
Петро Іванович був ветераном війни і праці. Нагороджений двома орденами "Червона зірка", двома орденами "Вітчизняної війни" І і ІІІ ступеня, орденом "Богдана Хмельницького" ІІІ ступеня, медалями: "За відвагу", "За оборону Ленінграда", "За перемогу над фашистською Німеччиною", "За доблесний труд в народному господарстві" та багатьма ювілейними відзнаками, грамотами за заслуги перед батьківщиною. Він пройшов нелегкий життєвий шлях, чимало зусиль здоров‘я, знань та умінь вклав в розвиток Кивачівки. Схиляємо голову перед пам‘яттю ветерана, нехай всі добрі справи, котрі залишив по собі, нагадують про нього нащадкам ще довгі роки.
Розуміємо, як важко змиритись з цим непоправним горем. Розділяємо разом з вами біль та втрату, сумуємо і підтримуємо вас у годину скорботи. 
Вічна пам‘ять Петру Івановичу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора