КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

З Днем Перемоги!

Дата: 09.05.2021 08:40
Кількість переглядів: 1107

Фото без опису

Дорогі ветерани, шановні земляки - жителі сіл Краснопільської територіальної громади - Гранова, Грузького, Кивачівки, Цвіліхівки, Дубини, Краснопілки, Миткова, Степового,Михайлівки, Нараївки, Тишківки, Тишківської Слободи, Тополівки!
Проходять роки і все більше віддаляють нас від незабутньої весни 1945-го, Дня великої Перемоги!
Саме 9 травня 1945 року є для усіх нас найсвітлішою і найдорожчою датою, в якій воєдино злилися почуття неймовірної гіркоти і болю з почуттями безмежної радості і гордості за свій великий народ. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам‘яттю визволителів, усіх тих, хто ціною власного життя зупинив фашистську навалу. Ми складаємо велику шану тим, хто виборював перемогу в боях і самовіддано трудився в тилу, хто власним внеском наближував мир на українську землю.
Від імені Краснопільської сільської ради сердечно вітаю усіх ветеранів- фронтовиків, солдатських вдів, працівників тилу, всіх жителів громади з великим і світлим святом Перемоги!
Бажаю вам, шановні ветерани, бадьорості духу, міцного здоров’я, активного довголіття! Нехай у ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте в ці дні, додають вам сил і душевного спокою!
Ви були, є і залишатиметеся для усіх прийдешніх поколінь прикладом для наслідування, адже той, хто знає ціну свободи, ніколи не дасть нащадкам повернути трагічних помилок минулого.
Моє особливе звернення до молодого покоління! Ви - майбутнє нашої громади! Поважайте минуле, цінуйте сьогодення і переймайтесь майбутнім! Пам‘ятайте, що найціннішим у житті є мир, здоров‘я, злагода і щастя кожної родини на своїй землі! Вірю, що ці цінності ви пронесете крізь десятиліття і передасте їх своїм нащадкам - заради пам‘яті про минуле і в ім‘я їх щасливого майбутнього.
З святом вас, дорогі земляки! З світлим святом Перемоги!
                                                               Краснопільський сільський голова Катерина Романенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора