КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

В новий рік з новим бюджетом

Дата: 23.12.2021 16:19
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

В новий рік з новим бюджетом

20 сесія Краснопільської сільської ради 8 скликання, котра відбулася сьогодні, 23 грудня, стала для громади одночасно фінальною для нинішнього року і стартовою для року прийдешнього. 
 Депути внесли зміни до бюджету - 2021, здійснивши переміщення невикористаних коштів на оплату ремонтних робіт Гранівської амбулаторії та придбання механізму до комунальної техніки для благоустрою доріг. 
 Без жодних змін в порівнянні з поточним роком затвердили структуру і штатний розпис апарату Краснопільської сільської ради та її виконавчих органів на 2022 рік.
Затвердили Положення про преміювання працівників апарату сільської ради та умови праці сільського голови. Головний акцент робився на тому, щоб питання премій та інших стимулюючих виплат вирішувалося виключно за наявності фінансових можливостей та за результатами праці кожного працівника. 
Депутати проголосували головний фінансовий документ Краснопільської територіальної громади - її бюджет на 2022 рік. Він сформований на чітких розрахунках потреб кожної галузі чи структурного підрозділу, з врахуванням росту мінімальної заробітної плати, зростання цін на енергоносії, нового податкового та земельного законодавства.
Було затверджено 5 цільових програм на 2022 рік, проголосовано ряд організаційних питань щодо здійснення громадських та суспільно корисних робіт.
Ухвалили й проекти договорів про співробітництво з Гайсинською територіальною громадою щодо утримання Центру надання соціальних послуг та Гайсинського районного трудового архіву.
При затвердженні штатного розпису місцевої пожежної охорони, яка складатиметься з двох підрозділів, додали ще одну штатну одиницю, оскільки структурі передається додатковий пожежний автомобіль. Відтак загальна чисельність становитиме 9 штатних одиниць.
 Було узгоджено питання щодо службового житла для медичних працівників та затверджено відповідне Положення. 
За результатами розглянутого порядку денного сільський голова Катерина Романенко подякувала депутатському корпусу громади за конструктивну роботу, небайдужість та участь більшості депутатів у вирішенні нагальних питань життєдіяльності кожного старостату та громади загалом. Вона вислухала пропозиції депутатів щодо планів розвитку сіл на наступний рік. А ще разом із старостами обговорили план Новорічно- різдвяних заходів в селах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора