КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

19 позачергова сесія Краснопільської сільської ради 8 скликання охопила два напрямки питань: бюджетний і земельний.

Дата: 21.12.2021 10:31
Кількість переглядів: 578

19 позачергова сесія Краснопільської сільської ради 8 скликання охопила два напрямки питань: бюджетний і земельний. ????????Із 22 депутатів сільської ради участь в роботі сесії взяло 15. Вела сесію сільський голова Катерина Романенко.
???? З блоку бюджетних питань присутніх інформувала начальник фінансового відділу Краснопільської сільської ради Світлана Сіполя. 
??Позитивна новина: на сьогодні сільський бюджет виконано на 105%  до річного плану. Відтак дохідну його частину депутати своїм рішенням збільшили на 898 130 грн. 
????Це дало можливість надати матеріальну підтримку КП «Водограй» для забезпечення комунальних послуг населенню; спрямувати кошти для придбання щебеневої суміші; вирішити питання із виплатою заробітної плати. 
????Цілий ряд питань вдасться вирішити за рахунок внутрішніх переміщень кошторисних призначень:
????здійснити закупівлю господарських, канцтоварів та дрібного обладнання;
????виділити матеріальну допомогу на лікування онкохворим;
????зарезервувати матеріальну допомогу на поховання тим категоріям громадян, які підлягають під норми діючого законодавства; 
????виділити кошти для придбання щебенево-соляної суміші для підсипки доріг;
????передбачити кошти для оплати технічного та авторського нагляду (як того вимагає законодавство) за ходом ремонтних робіт на двох об‘єктах - Гранівській АЗПСМ та безпековому центрі в с. Краснопілка. 
????В числі додаткових питань порядку денного були земельні. 
???? Йшлося про надання дозволів на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі з правом передачі невитребуваних земельних часток (паїв) в оренду ТОВ «Митків», що дасть можливість повноправного їх використання і наповнення сільського бюджету.
????Депутати надали дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі земельної ділянки під Будинком культури с. Краснопілка для подальшої передачі її в постійне користування. Це необхідний крок, аби розпочати процес оформлення права власності сільської ради на будівлю БК. 
????Дві земельні ділянки ( в Краснопілці і Михайлівці) депутати своїм рішенням готують для продажу права оренди на земельних торгах у вигляді електронного аукціону. 
???? В рамках інвентаризації земельних ділянок під водними об‘єктами сільська рада розпочала процес оформлення земельних ділянок (йдеться про 6 ставків по всіх селах громади загальною площею 46,55 га). Попереду - розробка технічної документації, оформлення земельних ділянок, присвоєння їм кадастрових номерів, щоб мати можливість виготовити паспорти безпосередньо водних об‘єктів. 
????Останнє в цьому році - 20 сесійне засідання - відбудеться 23 грудня поточного року. Депутати прийматимуть головний фінансовий документ громади: бюджет - 2022.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора