КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Відбулася підсумкова нарада працівників закладів культури Краснопільської територіальної громади за результатами діяльності галузі в 2021 році

Дата: 21.12.2021 10:33
Кількість переглядів: 575

Відбулася підсумкова нарада працівників закладів культури Краснопільської територіальної громади за результатами діяльності галузі в 2021 році
Її учасники проаналізували всі заходи, які були проведені в селах громади за поточний рік, а їх, дійсно, було немало - починаючи з державних і професійних свят та закінчуючи Днями сіл громади. 
На нараді обговорили проведення новорічних заходів. Старостати уже займаються підготовкою новорічних локацій, прибиранням святкових ялинок, дизайном фотозон та монтажем ілюмінацій. 
В зв‘язку із продовженням протиепідемічних заходів узгодили, що загальні новорічні святкування в селах проходитимуть на відкритому повітрі. До розважальної програми входитимуть новорічне привітання, виступи місцевих аматорів, конкурси з призами та подарунками. Окрема подяка БФ «МХП - Громаді» за підтримку учасників художньої самодіяльності. 
В ході наради було прийнято рішення, що новорічні програми в селах проходитимуть за окремими графіками, узгодженими зі старостами. 
Детальної інформації про їх час і місце проведення чекайте від своїх старостатів
Всім гарного настрою і веселих свят


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора