КРАСНОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Гайсинський район Вінницька область
gov.ua
державні сайти України
 

Центр безпеки

Дата: 19.01.2022 10:54
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

Сьогодні в Краснопільській територіальній громаді відбулося офіційне відкриття Безпекового центру. Довгих два роки йшли до того, аби цей проєкт було реалізовано як один із головних, спрямованих на безпеку жителів, їх захист та допомогу. 
У відкритті взяли участь голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, депутат обласної Ради, помічник народного депутата Миколи Кучера Мар’яна Нарожна, начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, начальник Головного управління ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук, заступник голови Гайсинської РДА Сергій Несвятий, директор Гайсинського виробничого підрозділу ПрАТ «Зернопродукт МХП» Сергій Цимбалюк, голова БФ «МХП - Громадам!» Петро Андрієць.
Цей об’єкт з’явився в громаді завдяки співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування та соціально відповідального бізнесу, адже будували його в давніх українських традиціях - толокою. Всього в будівництво вкладено 1 мільйон 200 тисяч гривень, з яких 400 тисяч субвенції на соціально-економічний розвиток отримано за зверненням до Кабміну народного депутата Миколи Кучера; 200 тисяч гривень - це внесок постійного і надійного партнера громади БФ « МХП - Громаді!»; 600 тисяч гривень - це кошти бюджету Краснопільської сільської ради. Суттєву допомогу надав місцевий бізнес, адже в ході будівництва виникло чимало додаткових робіт. Поза бюджетом проекту облаштовано робочі місця та побутову кімнату для пожежної команди.
Цей об‘єкт - результат втілення державної програми «Поліцейський громади». Саме в цьому приміщенні базуватиметься робоча станція двох поліцейських, котрі уже пройшли відповідне навчання і приступили до обслуговування сіл. Держава бере на себе фінансування їх заробітної плати та забезпечення транспортом, тож згідно домовленостей, в найближчому майбутньому вони отримають спеціально обладнані автомобілі. 
В цьому ж приміщенні базуватиметься підрозділ пожежної охорони. Сьогодні громаді було офіційно передано спеціалізований пожежний автомобіль, який базуватиметься в цьому ж приміщенні.

Сільський голова Катерина Романенко висловила велику вдячність всім: Національній поліції та службі ДСНС, тому що цей проект є їх спільним з громадою дітищем; головному партнеру - МХП, тому що приміщення, передане громаді практично безкоштовно, стало стартом для усіх подальших робіт. Слова щирої вдячності прозвучали на адресу народного депутата  Миколи Кучера за те, що докладає великих зусиль, аби залучити додаткові кошти в громаду. 
Знаковим є те, що цей Безпековий центр відкрито в перші дні нового року. Хай це буде гарним вісником для життя нашої громади, гарним стартом нашої спільної праці в 2022 році та в усі прийдешні роки. Хай повниться наше життя гарними подіями, новими планами та ідеями. Коли ми разом - є віра, є впевненість, а значить, буде результат!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора